Phiero Inside Out Pheromone Eau de Parfum 50ml by 500Cosmetics

€ 29,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9464
Είδος Φερομόνες
Βάρος 50 ml
Προέλευση Spain
Εταιρεία 500Cosmetics
Barcode 8436566189484
Σύμφωνα με πολλές κλινικές έρευνες, οι φερομόνες επηρεάζουν την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και τη συνολική ελκυστικότητά μας. Ως εκ τούτου τα αρώματα φερομόνης είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο στη συλλογή όσων επιθυμούν νέες ερωτικές εμπειρίες.

Ανακαλύψτε τα μυστικά της αποπλάνησης και γίνετε μαγνήτης για το αντίθετο φύλο με το υπέροχο Inside Out Pheromone Eau de Parfum, το νέο άρωμα με φερομόνες από την Phiero.

Η επαναστατική φόρμουλα του προϊόντος βασίζεται στο Sensfeel, ένα καινοτόμο, ενεργό συστατικό που εστιάζει στην ενίσχυση της παραγωγής ανδρικών φερομονών με εντελώς φυσικό τρόπο, πυροδοτώντας μια σειρά από θετικές επιδράσεις τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Η δύναμή του Sensfeel εδράζεται στον συνδυασμό δύο εξαιρετικά αποτελεσματικών φυσικών συστατικών, του forskolin από το πολυετές βότανο Makandi forskolin και του theaflavins από το μαύρο τσάι Camellia sinensis, τα οποία χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα στην ινδική ιατρική της Αγιουρβέδα ως ισχυρά τονωτικά.

Το Sensfeel έχει την ικανότητα να διεγείρει τη σύνθεση των ενδογενών ανδρικών φερομονών σε κάθε άτομο που το χρησιμοποιεί, δημιουργώντας ένα μοναδικό και ακαταμάχητο άρωμα για τον καθένα ξεχωριστά επιτρέποντάς του να αυξήσει την ελκυστικότητά του και τον προσωπικό του μαγνητισμό.

Δείτε επίσης

Twilight Woman 50ml Pheromone Parfum by HOT Austria
€ 49,80   € 44,76
Pheromone Eau de Parfum Men Light Blue 15ml Shiatsu
€ 35,90
Natural Man 15ml Pheromone by HOT Austria
€ 24,90   € 21,00
Women Pheromone Natural 30ml Andro Vita
€ 39,80
Επιστροφή στην κορυφή