Original Waterbased Intimate Lubricant 250ml Lubido

€ 14,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 9423
Είδος Λιπαντικά
Βάρος 250 ml
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Lubido
Barcode 5060273290220
Απολαύστε απαράμιλλες στιγμές ερωτικής ευχαρίστησης με το υπέροχο Original Water Based Intimate Lubricant, το νέο γυναικείο λιπαντικό με βάση το νερό με μορφή αντλίας από την Lubido.

Τα λιπαντικά με βάση το νερό προκαλούν αισθητά λιγότερους ερεθισμούς και ξηρότητα στον κόλπο και θεωρούνται κατάλληλα για γυναίκες με ευαισθησία στην οικεία περιοχή ή επιρρεπείς σε μυκητιάσεις.. Στεγνώνουν πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα είδη λιπαντικών, δεν λεκιάζουν και είναι ασφαλή για όλα τα είδη προφυλακτικών αλλά και ερωτικών παιχνιδιών.

Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, το υπέροχο Original Water Based Intimate Lubricant έχει φτιαχτεί για να σας χαρίσει το καλύτερο σεξ της ζωής σας! Χάρη στην ειδική του σύνθεση δεν περιέχει parabens και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα λίπανσης για κάθε είδος διείσδυση.

Είναι άοσμο, άγευστο, με εξαιρετικά απαλή υφή και μεταξένια αίσθηση, χαρίζοντας ποιοτική και μακράς διάρκειας λίπανση χωρίς να στεγνώνει! Επιπλέον, δεν κολλάει, δεν λεκιάζει, ξεπλένεται εύκολα και δεν αφήνει λεκέδες.
Σχεδιασμένο για χρήση κατά τη διάρκεια του σεξ, για σόλο εμπειρίες αυτοϊκανοποίησης, ακόμα και για μασάζ.

Διατίθεται σε συσκευασία 500ml & 30ml! Διαθέτει αντλία με εύκολο κλείδωμα.

Δείτε επίσης

Aqua Super Slippery 100ml by Pjur
€ 14,90
'Analyse Me' Waterbased Glide 30ml by Pjur
€ 9,80
Body Sensation Strawberry 2 in 1 Massage & Glide Gel 200ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,90
Bio Anal Waterbased Superglide 100ml by HOT Austria
€ 16,90   € 14,80
Επιστροφή στην κορυφή