Aloe Infused Waterbased Anal Ease Lubricant 30ml Lubido

€ 7,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9425
Είδος Λιπαντικά
Βάρος 30 ml
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Lubido
Barcode 5060273290008
Μετατρέψτε τις backdoor διεισδύσεις σας σε ανεπανάληπτες εμπειρίες απόλαυσης με το υπέροχο Aloe Infused Water based Anal Ease Lubricant, το νέο πρωκτικό λιπαντικό με βάση το νερό, εμπλουτισμένο με Aloe Vera από την Lubido.

Τα λιπαντικά με βάση το νερό προκαλούν αισθητά λιγότερους ερεθισμούς και ξηρότητα στον κόλπο και θεωρούνται κατάλληλα για γυναίκες με ευαισθησία στην οικεία περιοχή ή επιρρεπείς σε μυκητιάσεις.. Στεγνώνουν πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα είδη λιπαντικών, δεν λεκιάζουν και είναι ασφαλή για όλα τα είδη προφυλακτικών αλλά και ερωτικών παιχνιδιών. Επιπλέον, το Anal Ease Lubricant είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Αλόης, συστατικό γνωστό για τις καταπραϋντικές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες.

Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, το Anal Ease Lubricant έχει φτιαχτεί για να σας χαρίσει το καλύτερο σεξ της ζωής σας! Χάρη στην ειδική του σύνθεση δεν περιέχει parabens και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα λίπανσης για τις anal εμπειρίες σας.

Είναι άοσμο, άγευστο, με εξαιρετικά απαλή υφή και μεταξένια αίσθηση, χαρίζοντας ποιοτική και μακράς διάρκειας λίπανση χωρίς να στεγνώνει! Επιπλέον, δεν κολλάει, δεν λεκιάζει, ξεπλένεται εύκολα και δεν αφήνει λεκέδες.
Διατίθεται σε συσκευασία 250ml! Διαθέτει αντλία με εύκολο κλείδωμα,

Δείτε επίσης

Original Silicone Glide 100ml by Pjur
€ 19,80
Silicone Glide 70ml by Viamax
€ 29,80
Fruity Love Lubricant 100ml Tropical Fruits & Honey by Swede
€ 14,90
Exxtreme Silicone Glide with Comfort Oil 50ml by HOT Austria
€ 15,90
Aloe Infused Waterbased Anal Ease Lubricant 250ml Lubido
€ 16,50
Επιστροφή στην κορυφή