Radiant Ankle Cuffs Glow in the Dark Orange by Dream Toys

€ 28,90 € 19,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9228
Είδος Ankle Restraints - Ποδοπέδες
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Χρώμα Πορτοκαλί
Barcode 8720365102615
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε τώρα τα ξεχωριστά BDSM αξεσουάρ της νεανικής συλλογής Radiant με εφέ λάμψης από την εταιρία Dream Toys.

“Radiant” σημαίνει να “λάμπεις έντονα”… και αυτό ακριβώς κάνει η νέα, πολυτελής BDSM συλλογή, φεγγοβολά ζωηρά στο σκοτάδι και εντυπωσιάζει! Σε δύο υπέροχα, fluo χρώματα. Έντονο πορτοκαλί και ανοικτό πράσινο!

Η συλλογή διαθέτει όλα τα must-have BDSM αξεσουάρ, όπως χειροπέδες, μανσέτες αστραγάλου, paddles, μαστίγια, φίμωτρα, μάσκες ζώνες strap-on που κάθε ενθουσιώδης φετιχιστής πρέπει να κατέχει

Γευτείτε αμαρτωλές βραδιές ακολασίας με τις υπέροχες Ankle Cuffs, τις νέες ποδοπέδες για τους αστραγάλους με εφέ λάμψης, από την νεανική συλλογή Radiant Glow in the Dark της εταιρίας Dream Toys.

Οι ποδοπέδες είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας και υφής δέρμα faux, με ιδιαίτερα μαλακή, εσωτερική επένδυση από νεοπρένιο για άνετη πολύωρη χρήση, χωρίς σημάδια και ερεθισμούς. Ασφαλίζουν πλήρως μέσω μίας ρυθμιζόμενης, μεταλλικής αγκράφας για απόλυτη ασφάλεια και προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, κρατώντας τον υποτακτικό σας ακινητοποιημένο, χωρίς καμία δυνατότητα διαφυγής. Μία αλυσίδα 12cm, αποσπώμενη από τη μία πλευρά με γαντζάκι, διακοσμημένη με χρυσές, μεταλλικές λεπτομέρειες, ενώνει μέσω στέρεων D-Rings, τις δύο ποδοπέδες μεταξύ τους, για πλήρη ακινητοποίηση. Στους δακτυλίους μπορείτε να προσαρτήσετε και άλλα bondage αξεσουάρ της συλλογής σας για να εμπλουτίσετε το παιχνίδι σας.

Μεταλλικό υλικό χωρίς νικέλιο. Σε έντονο, fluo πορτοκαλί.
Το εφέ λάμψης ενεργοποιείται όταν το παιχνίδι εκτίθεται σε σκοτεινό περιβάλλον ή σε χώρο με χαμηλό φωτισμό.

Δείτε επίσης

Blaze Elite Ankle Cuffs Red by Dream Toys
€ 28,90   € 23,98
Radiant Ankle Cuffs Glow in the Dark Green by Dream Toys
€ 28,90   € 19,80
Blaze Elite Ankle Cuffs White Dream Toys
€ 28,90   € 24,78
Blaze Luxury Fetish Ankle Cuffs Black by Dream Toys
€ 31,90   € 26,90
Επιστροφή στην κορυφή