OhMama! Silver Handcuffs with 2.7cm Ø Butt Plug 7.0cm DreamLove

€ 27,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9369
Είδος Wrist Restraints - Χειροπέδες / Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Μέταλλο
Προέλευση Spain
Χρώμα Ασημί
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565933579
Μήκος 7,00 cm
Εισαγόμενο 6,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,70 cm
Τα νέα Sex Toys της Ohmama ήρθαν για να ταρακουνήσουν συθέμελα την ερωτική σας ζωή. Ειδικά σχεδιασμένα για solo couple ζευγάρια που αναζητούν καινούριες, διασκεδαστικές εμπειρίες, τα παιχνίδια της συλλογής θα μεταδώσουν σε εσάς και το ταίρι σας αισθησιακή και παιχνιδιάρικη διάθεση.
Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς και… let the games begin!

Εξερευνήστε τον αμαρτωλό κόσμο του BDSM και τολμήστε να πραγματοποιήσετε τις πιο σκοτεινές, kinky φαντασιώσεις σας με το υπέροχο σετ μεταλλικές χειροπέδες σε συνδυασμό με μία μικρή πρωκτική σφήνα από αλουμίνιο από την Ohmama.

Λιτές, ελαφριές μα ιδιαίτερα ανθεκτικές, κατάλληλες για ποικίλα παιχνίδια ρόλων, οι χειροπέδες διαθέτουν δύο μακριές αλυσίδες για άνεση και ευελιξία στις κινήσεις σας, καθώς και κουμπί άμεσης απελευθέρωσης για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη χρήση. Οι αλυσίδες συνδέονται μέσω ειδικών κλείστρων σε ένα o-ring που βρίσκεται στη βάση του Plug, για ταυτόχρονη διασκέδαση. Οι χειροπέδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με τη σφήνα ή και ξεχωριστά και συνοδεύονται από δύο κλειδιά, μπορούν όμως να ανοίξουν και χωρίς αυτά. One size!

Η σφήνα, κατασκευασμένη από αλουμίνιο διαθέτει εργονομικό σχήμα, ελαφρά κωνικό, σχεδιασμένο να διεισδύει με μεγάλη ευκολία στην επίμαχη περιοχή, ενώ η λεπτή της κεφαλή και το σταδιακά διευρυνόμενο σώμα της είναι μελετημένα για να την κρατάνε σταθερή στη θέση της, επιτρέποντάς σας να μετακινείστε με ασφάλεια. Επιπλέον, στη βάσης της είναι διακοσμημένη με ένα υπέροχο κρύσταλλο για μία έξτρα πινελιά πολυτέλειας. Κατάλληλη για παιχνίδια θερμοκρασίας.

Μετά τη χρήση να καθαρίζετε προσεκτικά τα παιχνίδια σας με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.
Για αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους λάτρεις του bondage και restraint play.
Υλικά: 100% μέταλλο, χωρίς φθαλικές ενώσεις.

Δείτε επίσης

Vegan Leather Handcuffs Black Fetish Submissive DreamLove
€ 26,90   € 22,90
Blaze Diamond Luxury Fetish Handcuffs Black by Dream Toys
€ 26,90   € 19,94
Luxury Hand Cuffs Swarovski
€ 58,90
Furry Handcuffs Red Loving Joy
€ 11,90
Beginner's Metal Cuffs by Pipedream
€ 12,90   € 10,90
Επιστροφή στην κορυφή