Elite Blaze Handcuffs Cognac Vegan Leather Dream Toys

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 9508
Είδος Wrist Restraints - Χειροπέδες
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365104190
Χρώμα Καφέ
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Γευτείτε απολαυστικές στιγμές spanking διασκέδασης με τις υπέροχες Hundcuffs, τις νέες, κομψές χειροπέδες για τους καρπούς από την πολυτελή σειρά Blaze Elite της εταιρίας Dream Toys.

Άνετες, κομψές και στιβαρές, σε ζεστή απόχρωση του κονιάκ, η οποία χαρίζει πολυπλοκότητα, γοητεία και φινέτσα στη σχεδίαση, οι χειροπέδες είναι κατασκευασμένες από συνθετικό δέρμα, υλικό εξαιρετικά μαλακό και ανθεκτικό, κατάλληλο για πολύωρα δυναμικό παιχνίδι χωρίς σημάδια και τραυματισμούς στο δέρμα και επιφάνεια με μικρές, μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα, για επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας.

Οι χειροπέδες ασφαλίζουν μέσω χρυσών μεταλλικών αγκραφών για απόλυτη ασφάλεια και προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη. Επιπλέον, μία μεταλλική, χρυσή αλυσίδα ενώνει - μέσω στέρεων D-Rings τις δύο μανσέτες μεταξύ τους για πλήρη ακινητοποίηση, ενώ μπορεί και να αφαιρεθεί, προκειμένου να συνδέσετε στις χειροπέδες όποιο άλλο αξεσουάρ της συλλογής σας επιθυμείτε.

Ένα must have αξεσουάρ για δυναμικά παιχνίδια δουλείας.
Συνδυάστε και με άλλα bondage αξεσουάρ της συλλογής που θα βρείτε στο κατάστημα Bona Diva και εμπλουτίστε το παιχνίδι σας.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.
Δεν περιέχουν νικέλιο - Vegan friendly.

Δείτε επίσης

Luxury Hand Cuffs Swarovski
€ 58,90
Blaze Luxury Fetish Handcuffs Purple/Black by Dream Toys
€ 28,90   € 22,30
Luxurious Handcuffs Red by Guilty Pleasure
€ 28,90   € 26,90
Darkness Wrist Restraints Black DreamLove
€ 19,80   € 15,18
Blaze Croco Luxury Fetish Handcuffs Black by Dream Toys
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή