10.0cm Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink ToyJoy

€ 58,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9328
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 10,00 cm
Εισαγόμενο 7,80 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Χρώμα Ροζ
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221833396
Απολαύστε μαγική, διπλή διέγερση με τον εξαιρετικό Flamengo, τον νέο, διπλό δονητή για ταυτόχρονη τόνωση του G-spot και της κλειτορίδας από την μοντέρνα συλλογή Urban της εταιρίας Toyjoy.

Ένα προϊόν τελευταίας τεχνολογίας, καινοτόμο και εντυπωσιακό, σε ζωηρό ροζ χρώμα που θα σας μαγέψει με τις πλούσιες δυνατότητές του και θα σας προσφέρει ονειρεμένη οργασμική ευδαιμονία!

Το κυρίως σώμα του σε σχήμα πέους, κυρτό και κεκλιμένο προς τα μέσα διεγείρει το σημείο G σας με παλμούς ενώ το μικρότερο στέλεχος στη βάση του ακουμπά στην κλειτορίδα σας μεγιστοποιώντας την ηδονή και χαρίζοντας ονειρεμένες κορυφώσεις. Επιπλέον, η καινοτόμος, πρωτοποριακή του σχεδίαση, παρέχει τη δυνατότητα να φοριέται κάτω από το εσώρουχο χαρίζοντας ανείπωτη ικανοποίηση, όποια στιγμή το επιθυμήσετε, όπου κι αν βρίσκεστε. Στα ατού του και τα δύο ισχυρά μοτέρ του, εφοδιασμένα με 3 ταχύτητες δόνησης και 7 ρυθμικά μοτίβα για να απολαμβάνετε πάντα τον τέλειο συνδυασμό ανάλογα με την ανάγκη και τη διάθεση της στιγμής.

Ο Flamengo είναι κατασκευασμένος από λεία, μαλακή σιλικόνη, η οποία προσφέρει μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στο δέρμα. Είναι επαναφορτιζόμενος μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ με τον γρήγορο χρόνο φόρτισής του, (σε 1,5 μόλις ώρες) και την μεγάλη διάρκεια αντοχής του (1,5 περίπου ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού) δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ότι δεν θα προλάβετε να…τελειώσετε εγκαίρως. Επιπλέον, είναι αδιάβροχος ((IPX7), για απολαυστικό παιχνίδι στο μπάνιο ή το ντους.
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα καλής ποιότητας συμβατό λιπαντικό. Μετά την χρήση να τον πλένετε καλά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toy cleaner

Μήκος: 10 cm Μήκος εισαγωγής: 7,8 cm Διάμετρος: 3,2 cm

Δείτε επίσης

21.0cm Awesome G-Spot Vibrator Love Rabbit PurpleToyJoy
€ 58,90
12.5cm Mini G-Spot Vibrator Purple Loving Joy
€ 13,90
13.2cm G-Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Pink DreamLove
€ 34,80   € 23,88
20.0cm Prestige Natasha G-Spot Vibrator Black Dream Toys
€ 68,90   € 56,00
20.0cm The G Explorer Purple Toyz4lovers
€ 15,30
Επιστροφή στην κορυφή