20.0cm G-Force Vibrator Purple Satisfyer

€ 44,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9220
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 19,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Χρώμα Μωβ
Εταιρεία Satisfyer
Προέλευση Germany
Barcode 4061504048635
Αγκαλιάστε τη δύναμη της αυτοέκφρασης και της ερωτικής απελευθέρωσης και απογειωθείτε στους ουρανούς της απόλαυσης με τον υπέροχο G-Force Vibrator, τον νέο πανίσχυρο δονητή για το σημείο G, από την Satisfyer.
Ο έξυπνος, εργονομικός σχεδιασμός η μεταξένια, απαλή υφή και οι μοναδικές επιδόσεις του θα σας κάνουν πραγματικά να τον λατρέψετε.

Το ελαφρώς καμπυλωτό του σχήμα θα σας επιτρέψει να φτάσετε εύκολα στο σημείο G, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 5 εκατοστών από την είσοδο του κόλπου, το επίπεδο άκρο του θα σας προσφέρει εκτεταμένη διέγερση των ερωτογενών ζωνών σας, ενώ οι λεπτές αυλακώσεις στην επιφάνειά του θα ενισχύσουν περαιτέρω την αίσθηση της απόλαυσης. Στα μεγάλα του ατού και ο πανίσχυρος κινητήρας του, εφοδιασμένος με 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και 5 εντάσεις ταχύτητας, ώστε να βρίσκετε πάντα τον κατάλληλο συνδυασμό δόνησης και ταχύτητας.

Ο G-Force Vibrator είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη ιατρικού τύπου, είναι αδιάβροχος (IPX7), επιτρέποντας σας να "μεταφέρετε" την ικανοποίηση, ακόμη και κάτω από το νερό, ενώ είναι και 100% eco friendly. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB (το καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για ξένοιαστο παιχνίδι χωρίς μπαταρίες.

Ιδανικός για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες, για εσωτερικές και εξωτερικές solo και duo απολαύσεις. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Καθαρίζει πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.

Σε υπέροχο Μωβ χρώμα.
Μήκος: 19cm.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε τον G-Force Vibrator σε μοβ και ροζ για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο.

Δείτε επίσης

21.0cm Awesome G-Spot Vibrator Love Rabbit PurpleToyJoy
€ 58,90
21.8cm LouLou Flexible G-Spot Duo Vibrator Amour Dream Toys
€ 88,90
13.7cm Pure G-Spot Vibrator Desire Purple NS Novelties
€ 33,80
13.0cm Ariel G-Spot Vibrator Fuchsia Pink Happy Loky
€ 29,80   € 27,79
16.0cm Get Real G-Spot Mini Realistic Vibrator Pink ToyJoy
€ 26,90   € 24,20
Επιστροφή στην κορυφή