17.5cm Moressa Druso Premium Silicone Vibrator Pink DreamLove

€ 45,70 € 41,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9270
Είδος G-Spot Δονητές / Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 17,50 cm
Εισαγόμενο 13,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Χρώμα Ροζ
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8425402155752
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Moressa σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Το σεξουαλικά παιχνίδια Moressa είναι σύμβολο ενέργειας, δύναμης, ποιότητας και καινοτομίας και το κάθε ένα από αυτά θα σας μεταφέρει σε έναν διαφορετικό κόσμο αισθήσεων.
Σας προσκαλούμε να τα δοκιμάσετε όλα χωρίς ενδοιασμούς!


Απολαύστε βαθιές, χορταστικές διεισδύσεις και ανεπανάληπτες ηδονικές κορυφώσεις και απογειώστε την ερωτική ικανοποίηση με τον υπέροχο Druso τον νέο πανέμορφο δονητή για το σημείο G, από την εταιρία Moressa.

Λιτός, κομψός και εργονομικός, με βελούδινα απαλή υφή και προκλητικές, σέξι καμπύλες, ο Druso διαθέτει έναν εύκαμπτο, ελαφρά κυρτό άξονα με σταδιακά αυξανόμενου πάχους στρογγυλεμένη άκρη για άνετη διείσδυση και ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα εφοδιασμένο με 30 λειτουργίες δόνησης, ώστε να επιλέγετε κάθε φορά τον δικό σας αγαπημένο συνδυασμό.

Ο Druso είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις, υλικό απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, το οποίο προσαρμόζεται γρήγορα και φυσικά στη θερμοκρασία του σώματός σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι πλήρως αδιάβροχος, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Χρήση: Για να ενεργοποιήσετε τον δονητή, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για 2 δευτερόλεπτα και θα ανάψει ένα κόκκινο φως, δείγμα ότι ενεργοποιήθηκε η δόνηση. Στη συνέχεια, πατήστε εκ νέου για να περάσετε στις 30 λειτουργίες δόνησης. Όταν τελειώσετε πατήστε το κουμπί για 3 δευτερόλεπτα και ο δονητής θα απενεργοποιηθεί

Όταν το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία φόρτισης, ανάβει μια κόκκινη λυχνία.
Όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, η ένδειξη θα σβήσει.
Προειδοποίηση: Η πρώτη διαδικασία φόρτισης μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ ώρες.

Ιδανικός και για εξωτερική τόνωση κλειτορίδας, θηλών, πέους όρχεων.
Για τα επαγγελματικά σας ταξίδια, τα ταξίδια αναψυχής, το γραφείο ή το σπίτι, ο Druso είναι το τέλειο διεγερτικό. Κατάλληλος για αρχάριους ή και προχωρημένους χρήστες.

Συνολικές διαστάσεις: 17,5 cm x 3,2 cm
Βάρος: 80 γραμμάρια
Έλεγχος οπίσθιου φωτισμού με φώτα LED

Δείτε επίσης

16.0cm Get Real G-Spot Mini Realistic Vibrator Pink ToyJoy
€ 26,90   € 24,20
19.7cm Sunny Classic Silicone Vibrator WomanVibe Purple DreamLove
€ 48,70   € 42,89
12.5cm Mini G-Spot Vibrator Purple Loving Joy
€ 13,90
20.0cm Gregory G-Spot Vibrator Pink DreamLove
€ 42,90   € 37,90
22.5cm Flexing Tapping Power Vibe Purple Dream Toys
€ 67,70   € 59,80
Επιστροφή στην κορυφή