20.0cm Moressa Nelson Premium Silicone Vibrator Pink DreamLove

€ 56,80 € 52,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9271
Είδος G-Spot Δονητές / Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Χρώμα Ροζ
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8425402155837
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Moressa σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Το σεξουαλικά παιχνίδια Moressa είναι σύμβολο ενέργειας, δύναμης, ποιότητας και καινοτομίας και το κάθε ένα από αυτά θα σας μεταφέρει σε έναν διαφορετικό κόσμο αισθήσεων.
Σας προσκαλούμε να τα δοκιμάσετε όλα χωρίς ενδοιασμούς!

Βιώστε την ανεπανάληπτη εμπειρία της G-spot απόλαυσης με τον υπέροχο Nelson, τον νέο ξεχωριστό G-spot δονητή από την από την εταιρία Moressa.

Αισθησιακός και σέξι, σε ζωηρό, κοριτσίστικο ροζ χρώμα, με χορταστικές αναλογίες και περίγραμμα που μιμείται τις καμπύλες της γυναικείας ανατομίας, ο Nelson είναι ιδανικός τόσο για τη διέγερση του σημείου G όσο και για εξωτερικό μασάζ των ερωτογενών ζωνών. Στα ατού του ο παχύς, στητός, ελαφρά κυρτός κορμός με την στρογγυλεμένη άκρη, σχεδιασμένη για άνετη διείσδυση και άμεση εύρεση του σημείου G, ο ισχυρός κινητήρας με τις 12 αποκλειστικές λειτουργίες δόνησης, η οποία κυμαίνεται από απαλή έως πολύ δυνατή αλλά και το ασημένιο δαχτυλίδι με άνοιγμα στη βάση του, για εξαιρετικά εύχρηστο και εύκολο κράτημα.

Ο Nelson είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, υλικό το οποίο προσαρμόζεται γρήγορα και φυσικά στη θερμοκρασία του σώματός σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι πλήρως αδιάβροχος, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Χρήση: Για να ενεργοποιήσετε τον δονητή, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για 2 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, πατήστε εκ νέου για να περάσετε στις 12 λειτουργίες δόνησης. Όταν τελειώσετε πατήστε το κουμπί για 3 δευτερόλεπτα και ο δονητής θα απενεργοποιηθεί
Προειδοποίηση: Η πρώτη διαδικασία φόρτισης μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ ώρες.

20cm x 3,5cm
Βάρος; 150 γραμμάρια

Δείτε επίσης

10.0cm Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink ToyJoy
€ 58,90
22.0cm Glam Bendable G-Spot Vibrator Purple Dream Toys
€ 68,90   € 58,90
23.0cm Rrrolling Explosion G-Spot Vibrator Black Satisfyer
€ 58,90   € 53,90
13.2cm G-Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 34,80   € 28,09
13.0cm Ariel G-Spot Vibrator Fuchsia Pink Happy Loky
€ 29,80   € 27,79
Επιστροφή στην κορυφή