9.2cm Jive 2 Pink We Vibe

€ 134,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9496
Είδος G-Spot Δονητές / Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 9,20 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Χρώμα Ροζ
Εταιρεία We Vibe
Προέλευση U.S.A
Barcode 4251460622998
Εξερευνήστε νέες διαστάσεις ευχαρίστησης με τον μοναδικό Jive 2, τον νέας γενιάς, αναβαθμισμένο, φορητό δονητή – αυγό για το σημείο G με την υπογραφή της We-Vibe.
Κομψός, πολυτελής και σέξι, με μοντέρνα εργονομική σχεδίαση και απαλό φινίρισμα ο Jive 2 είναι σχεδιασμένος να διεισδύει με ευκολία στον κόλπο και να μένει εκεί για όσο διάστημα επιθυμείτε! Αφού τοποθετηθεί, παραμένει απόλυτα σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων, είτε είστε ξαπλωμένη, είτε κάθεστε, είτε στέκεστε όρθια ή και όταν περπατάτε! Η κεραία ανάκτησης είναι εξαιρετικά εύκαμπτη. Μπορείτε να την λυγίσετε δίνοντάς της το σχήμα που επιθυμείτε για απόλυτη διακριτικότητα.

Ο Jive 2 διαθέτει έναν δυναμικό αλλά εξαιρετικά αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 10 ισχυρά μοτίβα δόνησης (παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας προσωπικού προγράμματος), τα οποία ελέγχονται μέσω του free We Connect app, μίας απόλυτα ασφαλούς, δωρεάν εφαρμογής που σας δίνει την ευχέρεια να απολαύσετε μοναδικές hands free εμπειρίες μόνες σας ή με παρέα ή να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας – μέσω των smartphones κινητών σας - από απόσταση παραχωρώντας του τον έλεγχο των οργασμών σας ή και να συνδεθείτε με άλλα We-Vibe προϊόντα εμπλουτίζοντας περαιτέρω το παιχνίδι σας.
Η ακτίνα δράσης του Bluetooth είναι περίπου 9μ.

Απλώστε λιπαντικό με βάση το νερό και εισάγετε τον δονητή – αυγό στην ευαίσθητη περιοχή σας κρατώντας την κεραία του στο εξωτερικό μέρος προς την πλευρά της κλειτορίδας. Οι βαθιές, αισθαντικές δονήσεις του καθώς θα εισχωρεί στο ερωτογενή σας ζώνη πιέζοντας και τονώνοντας τις νευρικές απολήξεις των μυών του κολπικού καναλιού, θα σας ξεσηκώσει, ενώ η εξαιρετικά ισχυρή έντασή τους θα χαρίσει απόλυτη ηδονή όχι μόνο σε σας, αλλά και στον σύντροφό σας.

Κατασκευασμένος από μαλακή, εύκαμπτη, ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για την ευαίσθητη περιοχή του κόλπου, ο δονητής – αυγό είναι αδιάβροχος για χαλαρωτικά παιχνίδια στην μπανιέρα ή στο ντους.

Ο Jive είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μείνετε ποτέ στη μέση από… μπαταρίες.

Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 1,5 ώρες και σας χαρίζει τουλάχιστον 2 ώρες συνεχούς παιχνιδιού.
Είναι συμβατός με όλα τα λιπαντικά με βάση το νερό. Μετά τη χρήση καθαρίστε τον σχολαστικά με ένα ποιοτικό toy cleaner και σκουπίστε τον με μία πετσέτα χωρίς χνούδι μέχρι να στεγνώσει τελείως Αποθηκεύστε χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.

Έλεγχος από τη συσκευή: Ένας μονός διακόπτης (power) στη συσκευή
Κρατώντας τον πατημένο 3 δευτερόλεπτα ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται η συσκευή. Πιέζοντας αλλάζετε τους τρόπους δόνησης.

Έλεγχος από το τηλεχειριστήριο: Κρατήστε πατημένο το κουμπί του δονητή (5 δευτ.) για να εισέλθετε στη λειτουργία σύζευξης. Για να ολοκληρώσετε τη σύζευξη, κρατήστε πατημένο οποιοδήποτε κουμπί του τηλεχειριστηρίου (5 δευτ.). Επιτυχής σύζευξη δηλώνεται με μια σύντομη δόνηση.
Έλεγχος από την εφαρμογή: Κατεβάστε την εφαρμογή We-Connect, ακολουθήστε τις οδηγίες στο smartphone σας. Εφαρμογή στα αγγλικά

Η εφαρμογή We-Connect είναι διαθέσιμη από το Google Play ή το App Store. Η εφαρμογή είναι συμβατή με προϊόντα Bluetooth Smart Ready (Bluetooth 4.0), όπως iPhone (4S/iOS 7 ή νεότερη έκδοση) και συσκευές Android (OS 4.3 ή νεότερη έκδοση).

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται: USB καλώδιο φόρτισης, πολύ-γλωσσικό εγχειρίδιο χρήσης.
Διαστάσεις: 9,2cm x 6,43cm x 3,5cm
Βάρος: 315g

Δείτε επίσης

13.2cm Insatiable Desire G-spot Vibrator Black Fifty Shades of Grey
€ 38,90   € 32,90
19.0cm Intense Fun Leo Vibrator Purple DreamLove
€ 38,90   € 36,50
20.0cm The G Explorer Purple Toyz4lovers
€ 15,30
18.0cm EveryGirl Rabbit G-Spot Vibrator Black Rocks-Off
€ 82,90   € 74,80
21.8cm LouLou Flexible G-Spot Duo Vibrator Amour Dream Toys
€ 88,90   € 79,80
Επιστροφή στην κορυφή