10.4cm Erica Wearable App Vibrator Pink Svakom

€ 78,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9498
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 10,40 cm
Εισαγόμενο 8,40 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Svakom
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Χρώμα Ροζ
Barcode 6959633101605
Βιώστε έναν μαγικό κόσμο ονειρικών απολαύσεων με τη βοήθεια του υπέροχου Erica Wearable Vibrator with App Control, του νέου διπλού δονητή για ταυτόχρονη τόνωση του G-spot και της κλειτορίδας ή του μαγικού P Spot αν αγαπάτε το πρωκτικό σεξ από την εταιρία Svakom.

Κομψός σαγηνευτικός και σέξι ο δονητής διαθέτει δύο ισχυρούς αλλά αθόρυβους κινητήρες εφοδιασμένους με 11 μοναδικές λειτουργίες δόνησης και 5 επίπεδα έντασης για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο, ενώ μέσω της εφαρμογής SVAKOM APP για Smartphone, μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία του σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Ένα προϊόν προηγμένης τεχνολογίας που θα σας προσφέρει νέους, ανεπανάληπτους τρόπους να γνωρίσετε το σώμα σας, μόνοι ή με τον σύντροφό σας, στην κρεβατοκάμαρά σας ή όπου αλλού, από κοντά ή από πιο μακριά.
Συνδεθείτε μέσω των smartphones κινητών σας παραχωρήστε στον/στην αγαπημένο/η σας τον έλεγχο των οργασμών σας και αφεθείτε στη δίνη της απόλαυσης.
Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τον δονητή και εν κινήσει, καθώς η διακριτική του σχεδίαση σας επιτρέπει να τον φοράτε στο εσώρουχό σας είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε είστε έξω

Κατασκευασμένος από μεταξένια απαλή σιλικόνη και ABS, ο Erica εισάγεται εύκολα και προσαρμόζεται τέλεια στις καμπύλες του σώματός σας. Είναι αδιάβροχος (IPX7) για χαλαρωτικά παιχνίδια στην μπανιέρα ή στο ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για να μην μείνετε ποτέ στη μέση από… μπαταρίες.

Οδηγίες Χρήσης: Κρατήστε πατημένο το κουμπί power για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη συσκευή.. Εφαρμόστε λιπαντικό με βάση το νερό και εισαγάγετε προσεκτικά το κολπικό στέλεχος στον κόλπο, αφήνοντας τον διεγέρτη κλειτορίδας να αγγίξει το μαργαριτάρι σας. Αν παίζετε αναλογικά εισαγάγετε προσεκτικά τον διεγέρτη στον πρωκτό σας και αφήστε το εξωτερικό στέλεχος να αγγίξει το περίνεο. Πατήστε στιγμιαία το κουμπί λειτουργιών δόνησης για να περιηγηθείτε στα 11 προγράμματα.

Χρόνος φόρτισης: 1,5 ώρα
Διάρκεια μπαταρίας: 1 ώρα
Βάρος 102g

Διαστάσεις:10,4 Χ9,1 Χ3,87cm

Συμβατό με παιχνίδια SVAKOM App Series και Connexion Series.
macOS 11.0 ή νεότερη έκδοσης και Mac με τσιπ Apple M1 ή μεταγενέστερη έκδοση.
iPhone/iPod touch iOS 12.0 ή νεότερη έκδοση. Android 8.0 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Δείτε επίσης

9.2cm Jive 2 Pink We Vibe
€ 134,90
20.0cm Gilbert G-Spot Vibrator Blue DreamLove
€ 42,90   € 36,50
23.0cm Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple ToyJoy
€ 64,90   € 57,90
13.0cm Ultra Dual Vibe Remote Control Purple Dream Toys
€ 67,80   € 63,20
20.0cm Molding Simple G-Spot Vibrator Pink Toyz4Lovers
€ 43,50
Επιστροφή στην κορυφή