19.7cm Sunny Classic Silicone Vibrator WomanVibe Purple DreamLove

€ 48,70 € 42,89


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9225
Είδος Κλασσικοί Δονητές / G-Spot Δονητές
Μήκος 19,70 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Spain
Χρώμα Μωβ
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8425402156445
Απογειώστε την ερωτική απόλαυση και βιώστε ανεπανάληπτες ηδονικές κορυφώσεις με τον υπέροχο Sunny, τον νέο, επαναφορτιζόμενο, G-Spot διεγέρτη με την υπογραφή της Womanvibe.

Λιτός και φινετσάτος σε αριστοκρατικό μοβ χρώμα με μεταλλική ροζ-χρυσή βάση λεία, ομαλή επιφάνεια χωρίς ενοχλητικές ραφές και στητό κορμό με ειδική καμπυλόγραμμη, κυρτή σχεδίαση στην άκρη για απόλυτα στοχευμένη τόνωση και απαλές ραβδώσεις στην επιφάνεια για έξτρα διέγερση του μαγικού σημείου G εσωτερικά, αλλά και των υπολοίπων ερωτογενών ζωνών εξωτερικά (κλειτορίδα, θηλές, βάλανο πέους, όσχεο), ο διεγέρτης υπόσχεται να σας χαρίσει ασύλληπτη ικανοποίηση. Στα ατού του και οι 10 έξυπνες λειτουργίες δόνησης, οι οποίες σε συνδυασμό με την απαλή μεταξένια υφή του θα σας παρασύρουν σε ένα πρωτόγνωρο ερωτικό χορό ηδονής.

Ο Sunny είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητος υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται). Επιπλέον, είναι απολύτως αδιάβροχος για σέξι παιχνίδια και στο νερό! Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να καθαρίζετε πάντα τα παιχνίδια σας με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ειδικό toy cleaner.

Οδηγίες χρήσης: Πατήστε το κουμπί για 3 δευτερόλεπτα ώστε να ενεργοποιηθεί η δόνηση στη λειτουργία 1. Στη συνέχεια, πιέστε ξανά για να περάσετε κάθε μία από τις υπόλοιπες λειτουργίες δόνησης. Πατήστε για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε τον δονητή.

Ο δονητής διαθέτει φωτεινή ένδειξη φόρτισης: Όταν ο δονητής χρειάζεται φόρτιση με την εισαγωγή του καλωδίου θα αρχίσει να αναβοσβήνει ένα λευκό φως led. Όταν ο δονητής φορτιστεί πλήρως, το φως θα παραμείνει σταθερό. Όσο ο δονητής είναι ενεργοποιημένος, το φως παραμένει αναμμένο. Όταν ο δονητής απενεργοποιηθεί το φως πίσω από τα κουμπιά θα σβήσει.

Προσοχή! Η πρώτη φόρτιση μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε ώρες.
Με μία φόρτιση μπορείτε να απολαύσετε περίπου μία ώρα αδιάκοπης χρήσης στην υψηλότερη ένταση
Ιδανικός για προχωρημένους αλλά και αρχάριους χρήστες.
Διαστάσεις: 19,7cm x 3,2cm.

Δείτε επίσης

16.5cm Incantation 7 Pink Vibe Therapy
€ 43,70   € 38,80
18.0cm Dark Desires Regina Anal Vibrator Black Dream Toys
€ 98,80   € 81,70
21.5cm OhMama! G-Spot 6 Modes & 6 Speeds Ribbed Vibrator Purple by DreamLove
€ 44,90   € 35,60
17.8cm Prince Charming Pop Tease 7 Purple Global Novelties
€ 46,90   € 34,85
22.0cm Bone Black by Myla
€ 299,00
Επιστροφή στην κορυφή