16.0cm Pro 2 Generation 3 Liquid Air Technology Vibrator Black Satisfyer

€ 74,90 € 69,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9221
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 16,00 cm
Εισαγόμενο Κλειτοριδική Χρήση
Μέγιστη διάμετρος 4,40 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Germany
Εταιρεία Satisfyer
Χρώμα Μαύρo
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 4061504051888
Στο αγαπημένο σας κατάστημα Bona Diva μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε το απόλυτο βοήθημα για τη διέγερση της κλειτορίδας, το υπέροχο Pro 2 Generation 3, ένα ερωτικό αξεσουάρ βγαλμένο…από το μέλλον, το οποίο θα φέρει πραγματική επανάσταση στην οικεία, προσωπική σας απόλαυση με την υπογραφή της Satisfyer.

Το Pro 2 Generation 3 είναι κάτι περισσότερο από ένας κλασικός δονητής κυμάτων πίεσης αέρα. Εκτός από την γνώριμη τεχνολογία Air Pulse (κύματα μικρό-αναρρόφησης στοχεύουν το γλυκό σας σημείο ανέπαφα μεταδίδοντάς σας την αίσθηση που νιώθετε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ), είναι εφοδιασμένο επιπλέον και με την καινοτόμο τεχνολογία υγρού αέρα Liquid Air, όπου ένα έξτρα καπάκι με μία λεπτή και εξαιρετικά μαλακή μεμβράνη σιλικόνης δημιουργώντας έντονα κύματα που μιμούνται το αισθησιακό παφλασμό του ορμητικού νερού, σας προσφέρουν μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και τους εντονότερους οργασμούς της ζωής σας. Δεδομένου δε ότι το Pro 2 Generation 3 συνοδεύεται από δύο εξαρτήματα, έχετε πάντα την επιλογή της ικανοποίησης αποκλειστικά στο χέρι σας.

Στα μεγάλα του πλεονεκτήματα και οι δύο ισχυροί, αλλά εξαιρετικά αθόρυβοι κινητήρες του εξοπλισμένοι με 11 προγράμματα κυμάτων πίεσης, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα ή να τα συνδυάσετε με τα 7 μοτίβα δόνησης και τις 5 ταχύτητες έντασης (συνολικά 12 προγράμματα δόνησης) για να παίζετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους.

Κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη χωρίς ραφές, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, η οποία αφήνει μία εξαιρετικά απαλή και λεία αίσθηση αφής στο δέρμα ο Pro 2 Generation 3 καθαρίζεται πανεύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner, ενώ διαθέτει εργονομικό σχήμα για άνετο, ξεκούραστο κράτημα και εύχρηστα κουμπιά ελέγχου για απόλυτη ευκολία στη χρήση.

Η αδιάβροχη λειτουργία (Grade IPX7) του το καθιστά τον ιδανικό σύντροφο για το μπάνιο ή το ντους. Είναι επαναφορτιζόμενο μέσω θύρας USB (το καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και είναι συμβατό με το αγαπημένο σας λιπαντικό με βάση το νερό.

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία τύπου Li-ion.
15 Χρόνια Εγγύηση

Δείτε επίσης

9.3cm OhMama! Mini Pocket Devil Vibe Red DreamLove
€ 14,90   € 11,96
23.0cm Zenith Clitoral Massager Black ToyJoy
€ 78,90   € 68,70
9.5cm Prestige Elena Lay On Clitoral Vibrator Black by Dream Toys
€ 57,80   € 48,70
8.0cm Single Speed Bullet Silver Rocks Off
€ 16,80
16.5cm Mini Emma Wand Vibrator Svakom
€ 68,80   € 64,80
Επιστροφή στην κορυφή