8.7cm OhMama! Mini Pocket Rabbit Vibe Purple DreamLove

€ 14,80 € 11,96


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9371
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,70 cm
Εισαγόμενο Κλειτοριδική Χρήση
Μέγιστη διάμετρος 2,40 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία 3 × LR44
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Χρώμα Μωβ
Barcode 8435565925390
Τα νέα Sex Toys της Ohmama ήρθαν για να ταρακουνήσουν συθέμελα την ερωτική σας ζωή. Ειδικά σχεδιασμένα για solo couple ζευγάρια που αναζητούν καινούριες, διασκεδαστικές εμπειρίες, τα παιχνίδια της συλλογής θα μεταδώσουν σε εσάς και το ταίρι σας αισθησιακή και παιχνιδιάρικη διάθεση. Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς και… let the games begin!

Για ηδονικές απολαύσεις αυτοϊκανοποίησης επιλέξτε τον υπέροχο Mini Rabbit Vibrator Purple Xmas Edition, από την ιδιαίτερη συλλογή OhMama.

Μικρός και διακριτικός και ταυτόχρονα αισθησιακός και σέξι, με βελούδινα απαλή υφή και εργονομική σχεδίαση, ο Mini Rabbit θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες εμπειρίες διέγερσης, καθώς οι γλυκές καμπύλες στο σώμα του και τα τρυφερά αυτάκια του θα ταλανίζουν τα καυτά σημεία του κορμιού σας και οι δυναμικές δονήσεις του, οι οποίες ελέγχονται μέσω ενός κουμπιού στο κάτω μέρος του παιχνιδιού, θα σας προσφέρουν τους εκρηκτικότερους οργασμούς της ζωής σας.

Ο Mini Rabbit είναι κατασκευασμένος από λεία, ομαλή σιλικόνη, και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6 ) για παιχνίδια και στο ντους, ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος είναι εύκολος στη μεταφορά και την αποθήκευση. Για απολαυστικότερη αίσθηση σας συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την φάση των προκαταρκτικών και από τα δύο φύλα, ενώ χάρη στο μέγεθός του είναι εύκολος στη μεταφορά και την αποθήκευση
Λειτουργεί με 3 μπαταρίες LR44 (περιλαμβάνονται)
Μήκος 8.7cm

Δείτε επίσης

11.7cm Revel Vera Clitoral Air Pulse Stimulator Pink NS Novelties
€ 46,70
8.0cm Single Speed Bullet Silver Rocks Off
€ 16,80
14.5cm Pro 3+ Air Pulse Stimulator plus Vibration Black by Satisfyer
€ 58,70
9.0cm Gigi Panty Vibe Vivre Pink Dream Toys
€ 82,90   € 73,80
Επιστροφή στην κορυφή