9.5cm Awaken App Controlled Mini Vibrator Red Magic Motion

€ 59,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9408
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 9,50 cm
Εισαγόμενο Κλειτοριδική Χρήση
Μέγιστη διάμετρος 2,40 cm
Βάρος 38 gr
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Germany
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Χρώμα Κόκκινο
Εταιρεία Magic Motion
Barcode 6958136104052
Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με τον υπέροχο Awaken App Controlled Mini Vibrator, τον νέο, μίνι δονητή σε σχήμα κραγιόν, ο οποίος ελέγχεται μέσω φορητής εφαρμογής από την εταιρία Magic Motion.

Κομψός και διακριτικός, σε έντονο κόκκινο χρώμα, ο δονητής διαθέτει μαλακή και εύκαμπτη κεφαλή σιλικόνης, σχεδιασμένη να αγκαλιάζει αβίαστα τις πιο ευαίσθητες και οικείες περιοχές του κορμιού σας, χαρίζοντάς σας ανείπωτη διέγερση. Στα ατού του και ο δυναμικός κινητήρας του, εξοπλισμένος με 7 pre-built λειτουργίες ταχύτητας, ενώ μέσω της δωρεάν εφαρμογής What Sense έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε όσα μοτίβα δόνησης θέλετε, όπως ακριβώς τα θέλετε, είτε σχηματίζοντάς τα στην οθόνη του κινητού σας, είτε δίνοντας εντολή οι δονήσεις να ακολουθούν τον ρυθμό της αγαπημένης σας μουσικής, ή των ήχων και φωνών που προτιμάτε.

Μέσω της εφαρμογής έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τον /την σύντροφό σας ακόμη και από μεγάλη απόσταση, πραγματοποιώντας έτσι κάποιες από τις κρυφές σας φαντασιώσεις.
Επιπλέον, η συσκευή μπορεί να συγχρονιστεί με οποιοδήποτε βίντεο ή ζωντανή ροή (live), μέσω της εφαρμογής SyncMo, η οποία ανιχνεύοντας τις σεξουαλικές κινήσεις σε κάθε βίντεο θέτει τη συσκευή σε ταυτόχρονη λειτουργία με τη δράση σε πραγματικό χρόνο.
Λειτουργεί και με τοπικό περιεχόμενο βίντεο μέσω του ενσωματωμένου βίντεο
Δωρεάν λήψη και δωρεάν δοκιμή από το magicmotion.sync-mo.com –

Είναι συμβατό με MacOS Monterey 12.3 ή νεότερη έκδοση καθώς και με Windows 10 & 11 και άνω.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την φάση των προκαταρκτικών ανεξαρτήτως φύλου, ενώ χάρη στο μέγεθός του είναι εύκολος στη μεταφορά και την αποθήκευση.

Το Awaken είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX6) για απολαυστικά παιχνίδια και στο ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενο μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην ανησυχείτε ότι θα μείνετε στη μέση της απόλαυσης.
Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 2 περίπου ώρες και αποδίδει έως 60 λεπτά συνεχόμενου παιχνιδιού.

Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτη, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, εξαιρετικά ασφαλή για το σώμα και είναι συμβατό με λιπαντικό με βάση το νερό για άνεση και βέλτιστη αίσθηση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού να το πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.
Θα το παραλάβετε σε ένα υπέροχο κουτί, στο οποίο περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και τσάντα αποθήκευσης.

Διαστάσεις: 9,5cm x 2,4cm
Βάρος: 38gr
Με φωτάκι led

Δείτε επίσης

8.0cm Pro To Go 3 Air Pulse Stimulator & Vibration Black by Satisfyer
€ 54,90   € 48,77
7.7cm Remote Panty G- Spot Vibrator Pink Dream Toys
€ 68,80   € 64,80
8.6cm Gold 10 Function Bullet Vibrator Loving Joy
€ 13,90
8.0cm Sugar Rush Air Pulse Stimulator & Vibration Pink by Satisfyer
€ 48,70
11.0cm Discretion Ribbed Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 14,80
Επιστροφή στην κορυφή