12.2cm Pulse Union Vibrator Purple Svakom

€ 73,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9499
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 12,20 cm
Εισαγόμενο Κλειτοριδική Χρήση
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Χρώμα Μωβ
Εταιρεία Svakom
Barcode 6959633144350
Ανακαλύψτε έναν κόσμο ατέρμονης ευχαρίστησης με τον υπέροχο Pulse Union, τον νέο, καινοτόμο διεγέρτη κλειτορίδας με δυνατότητα ελέγχου μέσω App από την εταιρία Svakom.

Κομψός και διακριτικός, με δελεαστικά λεπτό σχήμα, μοντέρνο φινίρισμα και άψογη λειτουργικότητα ο Pulse Union είναι σχεδιασμένος να ταιριάζει με άνεση και ευκολία ανάμεσα στα πόδια σας κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, επιτρέποντάς σας να εστιάζετε αποκλειστικά στην προσωπική σας ικανοποίηση. Φέρνοντας το ειδικά σχεδιασμένο λεπτό του ακροφύσιο κοντά στην κλειτορίδα σας θα απολαύσετε το ηδονικότερο πιπίλισμα της ζωής σας, καθώς τα κύματα αέρα που βγαίνουν από μέσα του αναρροφούν το κρυμμένο σας μαργαριτάρι, χωρίς να το αγγίζουν, μεταδίδοντάς σας την αίσθηση που νιώθετε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.

Στα ξεχωριστά προσόντα του και ο ισχυρός αλλά αθόρυβος κινητήρας του εφοδιασμένος με 5 διαφορετικές λειτουργίες αναρρόφησης και 5 επίπεδα έντασης, τα οποία μπορείτε να ελέγξετε εύκολα με το smartphone σας, από την οθόνη LED δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εναλλάσσετε τις λειτουργίες τέλεια ακόμη και μέσα στο σκοτάδι, ενώ μια λειτουργία μνήμης σάς επιτρέπει να συνεχίσετε ακριβώς από εκεί που σταματήσατε την προηγούμενη φορά.

Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή Svakom, μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία του σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, να διεγερθείτε απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική, τη φωνή του αγαπημένου σας, ή και στους ρυθμούς των περιβαλλοντικών ήχων είτε να κάνετε το παιχνίδι σας ακόμη πιο συναρπαστικό παραδίδοντας τον έλεγχο στον σύντροφό σας, ακόμη και αν βρίσκεστε από απόσταση.

Κατασκευασμένος από μεταξένια απαλή σιλικόνη απόλυτα φιλική προς το δέρμα ο Pulse Union είναι αδιάβροχος (IPX7) για χαλαρωτικά παιχνίδια στην μπανιέρα ή στο ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για να μην μείνετε ποτέ στη μέση από… μπαταρίες.
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικά με βάση το νερό. Πριν και μετά από κάθε χρήση καθαρίστε και απολυμάνετέ τον με προσοχή.
Κατά την αποθήκευση προσέξτε να μην έρχεται σε επαφή με άλλα παιχνίδια

Έλεγχος: Πιέστε παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί (power) περίπου για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη συσκευή,
Πιέστε σύντομα για να αλλάξετε τις λειτουργίες παλμού.
Με τα βελάκια πάνω και κάτω μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση.

Με λειτουργία κλειδώματος ταξιδιού για ασφαλή μεταφορά
Σε όμορφο μοβ χρώμα
Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες
Διάρκεια μπαταρίας: 4 ώρες
Μήκος: 12,2cm. Διάμετρος: 4cm, Μήκος κεφαλής: 7cm, Εσωτερική διάμετρος του κυκλώματος αναρρόφησης: 1,3cm.
Βάρος: 115 γρ
Οδηγίες χρήσης στα αγγλικά, εφαρμογή στα αγγλικά

Συμβατό με παιχνίδια SVAKOM App Series και Connexion Series.
macOS 11.0 ή νεότερη έκδοσης και Mac με τσιπ Apple M1 ή μεταγενέστερη έκδοση. iPhone/iPod touch iOS 12.0 ή νεότερη έκδοση. Android 8.0 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Δείτε επίσης

8.0cm Pro To Go 3 Air Pulse Stimulator & Vibration Pink Satisfyer
€ 54,90   € 48,90
Brilly Glam We Love Couple Vibrator Black DreamLove
€ 52,90   € 47,60
12.0cm 10 Function Clitoral Suction Vibrator Black Loving Joy
€ 29,90
19.0cm Bowler Wand Massager Pink Elys Toyz4Lovers
€ 52,90   € 47,50
13.0cm Ultra Dual Vibe Remote Control Purple Dream Toys
€ 67,80   € 63,20
Επιστροφή στην κορυφή