12.9cm Pulse Pure Air Pressure Vibrator Blue Svakom

€ 69,80 € 64,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9502
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 12,90 cm
Εισαγόμενο Κλειτοριδική Χρήση
Μέγιστη διάμετρος 4,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Svakom
Χρώμα Μπλε
Barcode 6959633135327
Βιώστε ονειρεμένους, εκρηκτικούς οργασμούς με τη βοήθεια του υπέροχου Pulse Pure, τον νέο διεγέρτη κλειτορίδας με την υπογραφή της Svakom.

Ο Pulse Pure είναι εφοδιασμένος με την πατενταρισμένη τεχνολογία SVAKOM Pulse Technology, η οποία επιτρέπει την πρόκληση έντονης βαθιάς απόλαυσης μέσω στοχευμένης αναρρόφησης καθώς παλμικά κύματα πίεσης πραγματοποιούν ανέπαφο, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό και ευχάριστο μασάζ στην κλειτορίδα σας, χωρίς ενοχλητικά μουδιάσματα ή συμπτώματα υπερδιέγερσης, χαρίζοντάς σας μαγικές κορυφώσεις. Το εργονομικό του σχήμα S προσφέρει επιπλέον, μοναδική άνεση και ευελιξία στην κίνηση.

Ο Pulse Pure διαθέτει έναν ισχυρό αλλά αθόρυβο κινητήρα εφοδιασμένο με 5 διαφορετικές λειτουργίες αναρρόφησης και 5 επίπεδα έντασης, τα οποία μπορείτε να ελέγξετε εύκολα με το smartphone σας, από την οθόνη LED επιτρέποντάς σας να εναλλάσσετε τις λειτουργίες τέλεια ακόμη και μέσα στο σκοτάδι, ενώ μια λειτουργία μνήμης σάς δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε ακριβώς από εκεί που σταματήσατε την προηγούμενη φορά. Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή Svakom, μπορείτε να προγραμματίσετε τη λειτουργία του σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, να τονωθείτε απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική, τη φωνή του αγαπημένου σας, ή και τους ρυθμούς των περιβαλλοντικών ήχων είτε να κάνετε το παιχνίδι σας ακόμη πιο συναρπαστικό παραδίδοντας τον έλεγχο στον σύντροφό σας, ακόμη και αν βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλο.

Ο Pulse Pure είναι κατασκευασμένος από υποαλλεργική σιλικόνη απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, είναι αδιάβροχος (IPX7) για χαλαρωτικά παιχνίδια στην μπανιέρα ή στο ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για να μην μείνετε ποτέ στη μέση από… μπαταρίες.

Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικά με βάση το νερό. Πριν και μετά από κάθε χρήση καθαρίστε και απολυμάνετέ τον με προσοχή.
Κατά την αποθήκευση προσέξτε να μην έρχεται σε επαφή με άλλα παιχνίδια
Χρόνος φόρτισης: 180 λεπτά Χρόνος χρήσης: 240 λεπτά.
Στη συσκευασία θα βρείτε θήκη αποθήκευσης από σατέν υλικό.
Σε σκούρο μπλε χρώμα με χρυσές λεπτομέρειας στη βάση του.

Συμβατό με παιχνίδια SVAKOM App Series και Connexion Series.
macOS 11.0 ή νεότερη έκδοσης και Mac με τσιπ Apple M1 ή μεταγενέστερη έκδοση. iPhone/iPod touch iOS 12.0 ή νεότερη έκδοση. Android 8.0 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Δείτε επίσης

10.5cm Glam Strong Bullet Vibrator Bordeaux by Dream Toys
€ 48,80   € 39,90
5.5cm Classic Mini Bullet Silver Toyz4Lovers
€ 9,90   € 8,83
8.6cm Pink 10 Function Bullet Vibrator Loving Joy
€ 15,90
8.5cm Power 3 Speed Bullet Extended Breeze Pink BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
9.5cm Awaken App Controlled Mini Vibrator Red Magic Motion
€ 59,80
Επιστροφή στην κορυφή