11.3cm Pulse Lite Neo Clitoral Stimulator Purple Svakom

€ 42,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 9503
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 11,30 cm
Εισαγόμενο Κλειτοριδική Χρήση
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 6959633101674
Προέλευση U.S.A
Χρώμα Μωβ
Εταιρεία Svakom
Βουτήξτε στη θάλασσα των υγρών αισθήσεων και αφήστε τα κύματα της απόλαυσης να σας μεταφέρουν στον παράδεισο της ηδονής με τη βοήθεια του υπέροχου Pulse Lite Neo, του ολοκαίνουριου compact διεγέρτη κλειτορίδας με την υπογραφή της Svakom.

Μικρός, διακριτικός και σούπερ σέξι με βελούδινα λεία υφή και άριστη λειτουργικότητα, ο Pulse Lite Neo συνδυάζει την τεχνολογία Pulse, μέσω της οποίας παλμικά κύματα πίεσης πραγματοποιούν ανέπαφο, αλλά εξαιρετικά εστιασμένο και αποτελεσματικό μασάζ στην κλειτορίδα, χαρίζοντας εκρηκτικές κορυφώσεις, με την πρωτοποριακή, διαδραστική τεχνολογία SVAKOM, μέσω της οποίας έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίζετε τη λειτουργία του σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Μπορείτε να δονηθείτε απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική, τη φωνή του αγαπημένου σας, ή και τους ρυθμούς των περιβαλλοντικών ήχων είτε να κάνετε το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό εμπλέκοντας και τον /την σύντροφό σας σε αυτό - ακόμη και αν βρίσκεστε από απόσταση - συντονίζοντας απλά τα κινητά σας ή και να συνδεθείτε με πλατφόρμες αισθησιακού περιεχομένου εντείνοντας περαιτέρω την απόλαυση!
.

Στα ατού του και το ιδανικό για απαλό μασάζ λεπτό ακροφύσιο, ο ισχυρός αλλά αθόρυβος κινητήρας, εφοδιασμένος με 5 διαφορετικές λειτουργίες αναρρόφησης και 5 δυναμικά επίπεδα έντασης, τα οποία ελέγχονται είτε μέσω του smartphone κινητού σας, είτε μέσω ενός απλού κουμπιού από τον διεγέρτη, αλλά και το καμπυλόγραμμο εργονομικό του σχήμα, μελετημένο να ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας, επιτρέποντάς σας να εξερευνείτε και να εκπληρώνετε τις σέξι φαντασιώσεις σας με άνεση και ευκολία.

Ο Pulse Lite Neo είναι κατασκευασμένος από υποαλλεργική σιλικόνη απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, είναι αδιάβροχος (IPX7) για χαλαρωτικά παιχνίδια στην μπανιέρα ή στο ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για να μην μείνετε ποτέ στη μέση από… μπαταρίες.
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικά με βάση το νερό.
Πριν και μετά από κάθε χρήση καθαρίστε και απολυμάνετέ τον με προσοχή.
Κατά την αποθήκευση προσέξτε να μην έρχεται σε επαφή με άλλα παιχνίδια

Χρήση: Ακουμπήστε το διεγερτικό στην κλειτορίδα (αφού ανοίξετε τα χείλη).
Για ενεργοποίηση της συσκευής πατήστε παρατεταμένα το κουμπί για περίπου 3 δευτερόλεπτα. Πατώντας μία μόνο φορά αυξάνετε την ένταση των κυμάτων.
Απενεργοποίηση κρατήστε πατημένο το κουμπί για περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Σε βολικό travel size για να τον έχετε πάντα και παντού μαζί σας.
Χρόνος φόρτισης: 1,5 ώρα
Διάρκεια μπαταρίας: 1 ώρα
Σε απαλό μοβ χρώμα.

11,3 x 5,3 x 4,2 cm

Συμβατό με παιχνίδια SVAKOM App Series και Connexion Series.
macOS 11.0 ή νεότερη έκδοσης και Mac με τσιπ Apple M1 ή μεταγενέστερη έκδοση. iPhone/iPod touch iOS 12.0 ή νεότερη έκδοση. Android 8.0 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Δείτε επίσης

24.0cm Glam Wand Large Vibrator Pink Dream Toys
€ 89,80
8.5cm Power 3 Speed Bullet Extended Breeze Pink BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
8.5cm Power 3 Speed Bullet Extended Breeze Blue BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
9.7cm OHMama! Rabbit Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 20,90   € 15,90
14.0cm Ultra Power Bullet 8 Lilac by Satisfyer
€ 49,80   € 43,90
Επιστροφή στην κορυφή