12.5cm OHMama! Mini Rabbit Bullet Vibrator Pink DreamLove

€ 24,90 € 19,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9368
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 12,50 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Χρώμα Ροζ
Barcode 8435565938581
Τροφοδοσία 3 × LR44
Τα νέα Sex Toys της Ohmama ήρθαν για να ταρακουνήσουν συθέμελα την ερωτική σας ζωή. Ειδικά σχεδιασμένα για solo couple ζευγάρια που αναζητούν καινούριες, διασκεδαστικές εμπειρίες, τα παιχνίδια της συλλογής θα μεταδώσουν σε εσάς και το ταίρι σας αισθησιακή και παιχνιδιάρικη διάθεση.
Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς και… let the games begin!

Πώς μπορεί κάτι τόσο μικρό να κρύβει τόση δύναμη; Κινηθείτε στον ρυθμό της διπλής απόλαυσης με τον υπέροχο Rabbit Vibrator Pink, τον νέο μίνι δονητή με λαγουδίσια αυτάκια από την ιδιαίτερη συλλογή Ohmama.
Σούπερ γοητευτικός και σέξι σε girly ροζ, με απαλή, λεία υφή, ευέλικτη κίνηση και διακριτικές αναλογίες, ο Rabbit Vibrator Pink διαθέτει έναν έντονα καμπυλόγραμμο, εύκαμπτο κορμό με παχιά κεφαλή και ελαφρά μυτερή άκρη ιδανική για εύκολη διείσδυση, γρήγορο εντοπισμό και ισχυρή τόνωση του σημείο G, και ένα μικρότερο στέλεχος στο μπροστινό τμήμα του, σχεδιασμένο να διεγείρει ταυτόχρονα την κλειτορίδα, χαρίζοντας ανεπανάληπτα κύματα οργασμού.

Ένα αφαιρούμενο δονητάκι, τύπου σφαίρα, μονής ταχύτητας το οποίο ελέγχεται μέσω ενός απλού διακόπτη on-off στη βάση του, φροντίζει να ικανοποιήσει με τους δυναμικούς του παλμούς και τις πιο απαιτητικές από εσάς.
Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από λεία, ομαλή σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι αδιάβροχος για παιχνίδια και στο ντους, ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος είναι εύκολος στη μεταφορά και την αποθήκευση. Για απολαυστικότερη αίσθηση σας συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό.

Συνολικό μήκος: 12.5cm. Μήκος εισαγωγής: 8 cm. Διάμετρος: 4 cm
Για τη λειτουργία του απαιτούνται μπαταρίες: 3 x LR44 (δεν περιλαμβάνονται)
Η σειρά προϊόντων Ohmama είναι ιδανική για δώρα.

Δείτε επίσης

21cm Cocky Rabbit Vibes of Love Pink Dream Toys
€ 74,90   € 66,80
Glam Lux Rabbit Vibrator bordeaux Dream Toys
€ 95,90   € 86,80
Viora Rabbit Vibrator WomanVibe Purple DreamLove
€ 46,90
18.9cm Intense Hilari Rabbit Vibrator Pink DreamLove
€ 49,60   € 45,90
Charmin Style Elegance 20cm Black by Toyz4Lovers
€ 52,84
Επιστροφή στην κορυφή