REV Thrusting Male Masturbator Loving Joy

€ 74,80 € 66,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9276
Είδος Αυνανιστήρια
Χρώμα Μαύρo
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Loving Joy
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060211966002
Απελευθερώστε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και ξεκινήστε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι απαράμιλλης ευχαρίστησης με το υπέροχο Thrusting and Vibrating Male Masturbator, τη νέα επαναστατική φορητή συσκευή αυτό-ικανοποίησης για τους άντρες της παρέας με την υπογραφή της REV.

Πολυτελής και κομψή, σε άσπρο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, η συσκευή διαθέτει σφικτό άνοιγμα, το οποίο καταλήγει σε ένα μαλακό εσωτερικό κανάλι με ανάγλυφη πολυτελή υφή για μέγιστη διέγερση, ελαστική κατασκευή, ώστε να καλύπτεται πλήρως σε μήκος και σε πάχος η περιοχή του μορίου σας, καθώς και μακριά λαβή η οποία ταιριάζει άνετα στο χέρι, επιτρέποντας τον αβίαστο έλεγχο και χειρισμό της συσκευής.

Στα μεγάλα της ατού και ο ισχυρός κινητήρας της, με ενσωματωμένη τεχνολογία διπλής δράσης, έναν μοναδικό δηλαδή συνδυασμό πολλαπλών λειτουργιών ώθησης και δόνησης (3 ταχύτητες ώσης & 3 ταχύτητες δόνησης), ο οποίος προσομοιώνει τις αισθήσεις της πραγματικής συνεύρεσης, αναβαθμίζοντας τις σόλο εμπειρίες σας και οδηγώντας σας σε μια κατάσταση απόλυτης ευδαιμονίας.

Εύκολη στη χρήση, χάρη στον φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου, μέσω του οποίου μπορείτε να δοκιμάσετε την εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ώθησης και δόνησης και να προσαρμόσετε την ταχύτητα και την ένταση δημιουργώντας μία απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία απόλαυσης.

Η συσκευή είναι επαναφορτιζόμενη μέσω USB καλωδίου, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί να διακόψετε ποτέ την απόλαυσή σας, λόγω περιορισμών μπαταρίας
Για να το καθαρίσετε αφαιρέστε το εσωτερικό υλικό (sleever) και πλύντε το με ζεστό νερό και σαπούνι ή με λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και τοποθετήστε το εκ νεόυ ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Κατασκευασμένο από απόλυτα ασφαλές, μη τοξικό υλικό, το οποίο προσομοιάζει στο ανθρώπινο δέρμα και προσφέρει αξεπέραστη αίσθηση οικειότητας.

Δείτε επίσης

Fleshlight Dillion Harper Crush Vagina
€ 64,90   € 58,40
Fleshlight Elsa Jean Treat Butt Anal
€ 64,90   € 60,23
Fleshlight Ice Crystal Vagina
€ 64,90   € 58,40
Palm Pal Mouth UR3 by Doc Johnson
€ 18,90
Alexis Thomas Superstar Pussy by Private
€ 56,90   € 52,80
Επιστροφή στην κορυφή