5.0cm Ø Humble Large Vibrating Beads Startroopers Black 24.9cm Dream Toys

€ 79,80 € 69,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9312
Είδος Love Beads
Μήκος 24,90 cm
Εισαγόμενο 18,60 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103476
Χρώμα Μαύρo
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε την νέα σειρά παιχνιδιών ευχαρίστησης Startroopers από την Dream Toys, η οποία σχεδιάστηκε για να ανεβάζει την ικανοποίηση των αντρών σε διαγαλαξιακά ύψη.

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας σούπερ ήρωα και ξεκινήστε ένα ταξίδι εξερεύνησης όπως ποτέ άλλοτε διεκδικώντας τη θέση σας ανάμεσα στα αστέρια και βιώνοντας επίπεδα διέγερσης από…άλλο γαλαξία.
Ανοίξτε την πύλη σας στη γαλαξιακή ευδαιμονία με μια περιπέτεια Startroopers!

Βυθιστείτε στις ουράνιες αισθήσεις του υπέροχου Hubble Vibrating Bead, του νέου, πρωκτικού δονητή από τη συλλογή Startroopers και κερδίστε το διαβατήριό σας για τον κόσμο της απόλαυσης!

Κομψό, αισθησιακό και σέξι, σε γοητευτικό μαύρο χρώμα, με τολμηρή, ευέλικτη σχεδίαση, άριστη ποιότητα υλικών και βελούδινα απαλή υφή, ο Hubble διαθέτει έναν εύκαμπτο κορμό, ο οποίος αποτελείται από χάντρες διαφορετικής διαμέτρου για στοχευμένη τόνωση και μία πλατιά, στιβαρή λαβή για άνετο και ασφαλή χειρισμό. Στο εσωτερικό του παιχνιδιού φωλιάζει ένας ισχυρός κινητήρας εξοπλισμένος με 10 ξεχωριστά προγράμματα (5 ρυθμικά μοτίβα δόνησης και 5 ταχύτητες), ο έλεγχος του οποίου είναι εξαιρετικά εύκολος χρησιμοποιώντας τα διαισθητικά κουμπιά + και - για ένα εξατομικευμένο ταξίδι απόλαυσης.

Ο Hubble είναι κατασκευασμένος από λεία, απαλή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις και λατέξ, μελετημένα να προάγουν την άνεση και την ευεξία σας. Είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB-pin (περιλαμβάνεται) για ευχαρίστηση διαρκείας, ενώ είναι και εξοπλισμένος με αδιάβροχη οπή φόρτισης (IPX6) για απολαυστικό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους.
Για μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης να τον συνοδεύετε πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Κατάλληλο για μεσαίους και έμπειρους παίκτες!
Ιδανικό για προσωπική χρήση, είτε για χρήση μαζί με τον ερωτικό σύντροφο.

Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες.
Χρόνος λειτουργίας μετά την πλήρη φόρτιση: 1 ώρα
Μήκος 18,6 cm
Διάμετρος: 5.0 cm

Δείτε επίσης

3.3cm Ø Anal Flexi Vibrating Beads Black 23.0cm Dream Toys
€ 56,90   € 49,53
Anal Love Beads 32cm Black by Loving Joy
€ 9,90
14cm Harry Anal Silicone Beads Black & Silver DreamLove
€ 17,98
24cm Four Anal Beads AllTime Favorites Black Dream Toys
€ 14,90   € 10,68
Triple Ripple Anal Beads Black By Loving Joy
€ 16,90
Επιστροφή στην κορυφή