Inya Venus Remote Egg Stimulator Pink NS Novelties

€ 79,80 € 73,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9318
Είδος Love Eggs
Μήκος 20,20 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
Χρώμα Ροζ
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447105623
Βιώστε ανεπανάληπτες εμπειρίες βαθιάς διείσδυσης με τον υπέροχο Venus τον νέο επαναφορτιζόμενο κολπικό δονητή – egg με ασύρματο χειριστήριο από την μοντέρνα συλλογή INYA της εταιρείας Ns Novelties.
Ένα προϊόν προηγμένης τεχνολογίας, σε ζωηρό κοριτσίστικο ροζ, με ομαλή, λεία υφή, διακριτική σχεδίαση και μικρό μέγεθος για άνεση και ευκολία στη χρήση, το οποίο θα σας προσφέρει νέους τρόπους να απολαύσετε το σώμα σας, μόνοι ή με τον σύντροφό σας, στο σπίτι ή όπου αλλού εσείς επιθυμείτε, και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή.

Το Venus είναι ειδικά μελετημένο να διεισδύει με ευκολία στο εσωτερικό του κόλπου, τονώνοντας την ερωτογενή αυτή περιοχή χωρίς να την τραυματίζει, προσφέροντάς σας ηδονικές στιγμές απόλαυσης. Στα πλεονεκτήματά του ο ισχυρός κινητήρας του, εξοπλισμένος με 10 διαφορετικά προγράμματα ( 8 λειτουργίες δόνησης και 2 ταχύτητες) για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας μοτίβο πάθους, το δυνατό κορδόνι ανάκτησης για απόλυτα ασφαλείς εξερευνήσεις, αλλά και το ασύρματο χειριστήριο για ονειρεμένο παιχνίδι και εκτός της ζώνης… ασφαλείας σας.

Το Venus είναι κατασκευασμένο από, υποαλλεργική σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις. και πλαστικό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα Είναι επαναφορτιζόμενο μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχο (IPX7) για χαλαρωτικές στιγμές στο μπάνιο. Για βέλτιστη αίσθηση να το συνδυάζετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό.

Να το καθαρίζετε προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Προσοχή! Το τηλεχειριστήριο δεν πρέπει να βυθιστεί!

Χρόνος φόρτισης: 60 λεπτά. Διάρκεια χρήσης: 60 λεπτά
Διαστάσεις: 20,2cm. x 3,6cm. x 3,5cm.

Δείτε επίσης

Ocian Remote Control Love Egg Pink by Happy Loky
€ 47,90   € 42,90
Vini App Controlled Love Egg Pink Magic Motion
€ 59,90
Iduna Vibrating Egg Royal Fantasies by Dream Toys
€ 84,90   € 72,50
7.20cm Apollo Goddess Collection Love Egg Blue Dream Toys
€ 67,80   € 53,80
Magic Fugu App Controlled Egg Green by Magic Motion
€ 77,90
Επιστροφή στην κορυφή