4.1cm Ø Pluto Remote Vibrating Anal Plug Startroopers Black 13.6cm Dream Toys

€ 74,80 € 66,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9316
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 13,60 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,10 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Χρώμα Μαύρo
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103513
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε την νέα σειρά παιχνιδιών ευχαρίστησης Startroopers από την Dream Toys, η οποία σχεδιάστηκε για να ανεβάζει την ικανοποίηση των αντρών σε διαγαλαξιακά ύψη.

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας σούπερ ήρωα και ξεκινήστε ένα ταξίδι εξερεύνησης όπως ποτέ άλλοτε διεκδικώντας τη θέση σας ανάμεσα στα αστέρια και βιώνοντας επίπεδα διέγερσης από…άλλο γαλαξία.
Ανοίξτε την πύλη σας στη γαλαξιακή ευδαιμονία με μια περιπέτεια Startroopers

Ανακαλύψτε τον απόλυτο αστρικό ήρωα της anal διασκέδασης το υπέροχο Pluto Vibrating Anal Plug, το νέο δονούμενο πρωκτικό βύσμα από τη συλλογή Startroopers.

Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της backdoor απόλαυσης που αρέσκονται να ικανοποιούν “αμαρτωλές” επιθυμίες και να βιώνουν νέα όρια ικανοποίησης, ο Πλούτωνας θα σας συναρπάσει με το εργονομικό σχήμα με το κωνικό άκρο, ιδανικό για εύκολη εισαγωγή και τη φαρδιά βάση σε σχήμα άγκυρας για έξτρα αίσθηση ασφάλειας όσο βαθιά και δυνατά κι αν παίζετε, τη λεία, ομαλή υφή και τους 2 δυναμικούς κινητήρες, εφοδιασμένους με 7 ρυθμούς δόνησης και 3 ισχυρές ταχύτητες για να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες της στιγμής. Ο έλεγχος των δονήσεων πραγματοποιείται μέσω ενός απλού μπουτόν στο βύσμα είτε μέσω του διαισθητικού τηλεχειριστηρίου με 2 κουμπιά. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει μέγιστη εμβέλεια λειτουργίας έως 10m,για να παίζετε μόνος ή με τον/την σύντροφό σας και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Ο Pluto είναι κατασκευασμένος από λεία, απαλή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις και λατέξ, μελετημένα να προάγουν την άνεση και την ευεξία σας. Είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB-pin (περιλαμβάνεται) για ευχαρίστηση διαρκείας, ενώ είναι και εξοπλισμένος με αδιάβροχη οπή φόρτισης (IPX6) για απολαυστικό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους.
Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο, είναι εξοπλισμένο με μπαταρία CR2032 (περιλαμβάνεται), η οποία όμως δεν είναι αδιάβροχη.
Για μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης να τον συνοδεύετε πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Χρόνος φόρτισης 90 λεπτά
Χρόνος λειτουργίας 60 λεπτά
Μήκος 13,6 cm.
Διάμετρος: 4,1 cm.

Δείτε επίσης

2.5cm Ø Booty Pleaser Prostate Vibrator Black Dream Toys
€ 57,55
2.5cm Ø Small Rainbow Diamond Booty Jewel Black 7.0cm ToyJoy
€ 12,90   € 11,50
2.5cm Ø Anni Plug Silver/Pink Swarovski Crystal 5.5cm Diogol
€ 38,90
2.5cm Ø Diamond Booty Jewel Clear Small 7.0cm ToyJoy
€ 11,90   € 9,20
Επιστροφή στην κορυφή