12.0cm Jordan Remote Controlled Butt Plug Navy Blue

€ 84,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 9505
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 12,00 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση U.S.A
Χρώμα Μπλε
Barcode 6959633104521
Βιώστε νέες συναρπαστικές περιπέτειες στον μαγικό κόσμο των backdoor απολαύσεων με τον υπέροχο Jordan App-Controlled Thrusting anal Vibrator, τον ολοκαίνουριο, πανέμορφο πρωκτικό δονητή από την εταιρία SVAKOM.

Κομψός, πολυτελής και διακριτικός, ο Jordan ξεχωρίζει για τον εργονομικά σχεδιασμένο, λεπτό και στιβαρό άξονα με τις ανάγλυφες ραβδώσεις στην επιφάνεια για έξτρα τόνωση, την στρογγυλεμένη, αντικραδασμική κεφαλή για άνετη διείσδυση, τον στενό, σέξι λαιμό και τη φαρδιά, σταθερή βάση για ασφαλή πλοήγηση, όσο βαθιά και δυνατά και αν παίζετε καθώς και για τον δυναμικό αλλά αθόρυβο κινητήρα του, ο οποίος είναι εφοδιασμένο με 2 συνολικά λειτουργίες ώθησης και δόνησης, 5 ρυθμούς έντασης η κάθε λειτουργία και 5 συνδυαστικούς, ελεγχόμενους, μέσω ενός προσαρτημένο μαγνητικά στη βάση του παιχνιδιού εύχρηστου τηλεχειριστηρίου.

Παράλληλα μέσω του smartphone σάς δίνεται η δυνατότητα να συνδεθείτε με την διαδραστική τεχνολογία SVAKOM και να προγραμματίσετε το δικό σας προσωπικό πρόγραμμα, να δονηθείτε απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική, τη φωνή του αγαπημένου σας, ή και τους ρυθμούς των περιβαλλοντικών ήχων είτε να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας από απόσταση παραχωρώντας του τον έλεγχο των οργασμών σας.

Στα έξτρα προσόντα του η έξυπνη λειτουργία, η οποία μιμείται τέλεια τον σεξουαλικό ρυθμό, η βάση που αλλάζει χρώματα ανάλογα με το πρόγραμμα και τον ρυθμό που επιλέγετε και η λειτουργία κλειδώματος για ασφαλή μεταφορά στο ταξίδι.

Ο Jordan είναι κατασκευασμένος από μαλακή, εύκαμπτη, ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για την ευαίσθητη περιοχή του πρωκτού, είναι αδιάβροχος για χαλαρωτικά παιχνίδια στην μπανιέρα ή στο ντους, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μείνετε ποτέ στη μέση από… μπαταρίες, ενώ είναι συμβατός με όλα τα λιπαντικά με βάση το νερό.

Μετά τη χρήση καθαρίστε το σχολαστικά με ένα ποιοτικό toycleaner και σκουπίστε το με μία πετσέτα χωρίς χνούδι μέχρι να στεγνώσει τελείως.
Επαναφορτίστε το εάν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε σύντομα. Διαφορετικά, τοποθετήστε το σε μια τσάντα αποθήκευσης μέχρι την επόμενη φορά.
Ιδανικός για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.
Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 2 ώρες και σας χαρίζει 1 ώρα συνεχούς παιχνιδιού.

Διαστάσεις Δονητή: 12,0×6,0×4,0cm, Διαστάσεις τηλεχειριστηρίου: 5,6x3,4x14cm
Βάρος δονητή: 83g. Βάρος τηλεχειριστηρίου: 16gr.

Δείτε επίσης

3.0cm Ø Diamond Vibrating Plug Cheeky Love Black 9.0cm Dream Toys
€ 18,90
3.0cm ØMax Best Butt Buddies Anal Set Purple ToyJoy
€ 23,90   € 16,80
3.2cm Ø Voyager Prostate Vibrating Massager Startroopers Black Dream Toys
€ 72,80   € 62,90
2.2cm Ø Petite Sensations Plug 7 Speed Black 10.0cm Rocks Off
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή