3.2cm Ø Voyager Prostate Vibrating Massager Startroopers Black Dream Toys

€ 72,80 € 62,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9314
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 12,50 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Χρώμα Μαύρo
Barcode 8720365103568
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε την νέα σειρά παιχνιδιών ευχαρίστησης Startroopers από την Dream Toys, η οποία σχεδιάστηκε για να ανεβάζει την ικανοποίηση των αντρών σε διαγαλαξιακά ύψη.

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας σούπερ ήρωα και ξεκινήστε ένα ταξίδι εξερεύνησης όπως ποτέ άλλοτε διεκδικώντας τη θέση σας ανάμεσα στα αστέρια και βιώνοντας επίπεδα διέγερσης από…άλλο γαλαξία.
Ανοίξτε την πύλη σας στη γαλαξιακή ευδαιμονία με μια περιπέτεια Startroopers

Επιβιβαστείτε στο προσωπικό σας διαπλανητικό σκάφος με τον υπέροχο Voyager Prostate Massager with Wireless Remote, τον νέο, πρωκτικό δονητή με χάντρες και ασύρματο τηλεχειριστήριο από τη συλλογή Startroopers και απολαύστε μαγικές βόλτες στα αστέρια.

Με εργονομικό σχεδιασμό που επιτρέπει το ταυτόχρονο μασάζ πρωκτού, προστάτη και περινέου, βελούδινη, απαλή υφή και άριστη ποιότητα υλικών ο Voyager είναι έτοιμος να σας προσφέρει τους εντυπωσιακότερους οργασμούς της ζωής σας. Ο δονητής διαθέτει ένα στιβαρό, στητό στέλεχος που μοιάζει με ανδρικό μόριο με καλοσχεδιασμένο κεφάλι σε βολβοειδές σχήμα βαλάνου και ένα δεύτερο στέλεχος φιλοτεχνημένο με διεγερτικές χάντρες, κατάλληλα και τα δύο για άνετη διείσδυση.

Στα ατού του και οι 2 ισχυροί κινητήρες του, εξοπλισμένοι με 7 ξεχωριστά προγράμματα (4 ρυθμούς δόνησης και 3 ταχύτητες), ο έλεγχος των οποίων είναι εξαιρετικά εύκολος, πραγματοποιείται είτε μέσω ενός απλού μπουτόν στο παιχνίδι είτε μέσω του διαισθητικού τηλεχειριστηρίου με 2 κουμπιά. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει μέγιστη εμβέλεια λειτουργίας έως 10m,για να παίζετε μόνος ή με τον/την σύντροφό σας και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Ο Voyager είναι κατασκευασμένος από λεία, απαλή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις και λατέξ, μελετημένα να προάγουν την άνεση και την ευεξία σας. Είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB-pin (περιλαμβάνεται) για ευχαρίστηση διαρκείας ενώ είναι και εξοπλισμένος με αδιάβροχη οπή φόρτισης (IPX6) για απολαυστικό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους.
Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο, είναι εξοπλισμένο με μπαταρία CR2032 (περιλαμβάνεται), η οποία όμως δεν είναι αδιάβροχη.

Για μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης να τον συνοδεύετε πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Κατάλληλο για μεσαίους και έμπειρους παίκτες!
Ιδανικό για προσωπική χρήση, είτε για χρήση μαζί με τον ερωτικό σύντροφο.

Χρόνος φόρτισης 90 λεπτά
Χρόνος λειτουργίας 60 λεπτά
Μήκος 12,5 cm. Διάμετρος: 3,2cm.

Δείτε επίσης

2.7cm Ø Small Rear Assets Purple Butt Plug 7.1cm NSNovelties
€ 15,90   € 14,80
2.5cm Ø Anni Plug Silver/Pink Swarovski Crystal 5.5cm Diogol
€ 38,90
4.4cm Ø Max Anal Inflatable Silicone Plug Black 15.0cm Pipedream
€ 42,90   € 36,80
5.0cm ØMax Anal Training Kit 3 Set Black Colt
€ 40,90   € 34,80
4.3cm ØMax Rear Assets Trainer Kit Rose Gold Heart Gem NS Novelties
€ 49,80   € 39,90

Είδατε πρόσφατα

Επιστροφή στην κορυφή