12.3cm G-Spot Hitter Remote Conrolled Vibrator Essentials Dream Toys

€ 84,80 € 74,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9317
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 12,30 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Χρώμα Μωβ
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8720365103285
Απολαύστε ονειρεμένη διπλή διέγερση με τον υπέροχο G-Spot Hitter, τον νέο δονητή/ διεγέρτη για τη γυναίκα από την αισθησιακή συλλογή Essentials της εταιρίας Dream Toys.

Ένα καινοτόμο προϊόν τελευταίας τεχνολογίας, πολυτελές και εντυπωσιακό, σε εκπληκτικό μοβ χρώμα που θα σας μαγέψει με τις απεριόριστες δυνατότητές του και θα σας προσφέρει ονειρεμένες αισθησιακές απολαύσεις.

Η μία του άκρη αποτυπώνει έναν στιβαρό, παχύ, ελαφρά κεκλιμένο κορμό σε σχήμα πέους με έντονα προτεταμένη βάλανο, μελετημένο να διεισδύει εσωτερικά στον κόλπο τονώνοντας το μαγικό σημείο G, καθώς και τις νευρικές απολήξεις του κολπικού καναλιού και των χειλιών, ενώ η άλλη, η οποία μοιάζει με φουσκωτή ουρίτσα, στοχεύει με μεγάλη ακρίβεια την κλειτορίδα, δημιουργώντας απανωτές εκρήξεις ηδονής.

Στα μεγάλα του ατού, η ευέλικτη σχεδίαση που του επιτρέπει να προσαρμόζεται στις καμπύλες του γυναικείου σώματος και να αγκαλιάζει όλα τα γλυκά σημεία της γυναικείας ανατομίας, προσφέροντας απαράμιλλη κλειτοριδική και κολπική διέγερση. καθώς και τα δύο ισχυρά μοτέρ του, εφοδιασμένα με 7 ρυθμικά μοτίβα δόνησης, 3 ταχύτητες και 7 ρυθμούς αργής κίνησης (nodding) για να βρίσκετε πάντα τον τέλειο συνδυασμό ανάλογα με τις επιθυμίες της στιγμής.

Ο δονητής ελέγχεται και ασύρματα, μέσω ενός ειδικού χειριστηρίου, με εμβέλεια μέχρι 10 μέτρα, για να μπορείτε να τον απολαμβάνετε και εκτός της ζώνης…ασφαλείας σας. Παραδώστε το χειριστήριο στον σύντροφό σας και αφήστε τον να σας εκπλήξει, παίρνοντας στα χέρια του τον έλεγχο των οργασμών σας.

Ο G-Spot Hitter είναι κατασκευασμένος από λεία, μαλακή σιλικόνη, η οποία προσφέρει μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στο δέρμα και το χειριστήριο είναι φτιαγμένο από πλαστικό ABS . Είναι επαναφορτιζόμενος μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), για να μην μένετε ποτέ στη μέση της απόλαυσης. Επιπλέον, είναι αδιάβροχος (IPX6) για απολαυστικό παιχνίδι στο μπάνιο ή το ντους.

Το τηλεχειριστήριο συνοδεύεται από μπαταρία CR2032 μεγάλης διάρκειας
Προσοχή! Το τηλεχειριστήριο δεν είναι αδιάβροχο. Μην το βρέχετε!

Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.
Μήκος: 12,3 cm. Διάμετρος: 3,4 cm

1 ώρα φόρτισης αποδίδει 1 ώρα συνεχόμενου παιχνιδιού.

Δείτε επίσης

16.5cm Sparkling Eliza Bendable Vibrator Dream Toys
€ 58,90   € 49,75
22.0cm Glam Bendable G-Spot Vibrator Purple Dream Toys
€ 68,90   € 58,90
13.2cm G-Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 34,80   € 28,09
22.0cm Claire Triple Pleasure Vibrator Amour Pink Dream Toys
€ 88,90   € 82,90
20.0cm Timeless Molding Bold G-Spot Vibrator Black Toyz4Lovers
€ 44,90   € 38,80
Επιστροφή στην κορυφή