3.4cm Ø Titan Vibrating Anal Butt Plug Startroopers Black 14.2cm Dream Toys

€ 98,80 € 88,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9313
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 14,20 cm
Εισαγόμενο 11,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Χρώμα Μαύρo
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103520
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε την νέα σειρά παιχνιδιών ευχαρίστησης Startroopers από την Dream Toys, η οποία σχεδιάστηκε για να ανεβάζει την ικανοποίηση των αντρών σε διαγαλαξιακά ύψη.

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας σούπερ ήρωα και ξεκινήστε ένα ταξίδι εξερεύνησης όπως ποτέ άλλοτε διεκδικώντας τη θέση σας ανάμεσα στα αστέρια και βιώνοντας επίπεδα διέγερσης από…άλλο γαλαξία.
Ανοίξτε την πύλη σας στη γαλαξιακή ευδαιμονία με μια περιπέτεια Startroopers

Επιχειρήστε την αστρική σας Οδύσσεια με τον υπέροχο Titan Rotating and Vibrating Anal Plug, την νέα, πολυτελή δονούμενη σφήνα με χειριστήριο από τη συλλογή Startroopers και μετατρέψτε την απόλαυση σε διαγαλαξιακή περιπέτεια!

Ο Titan είναι ένα πραγματικό αστρικό αριστούργημα! Στα ξεχωριστά ατού του, το ιδιαίτερο σχήμα του με την έντονη καμπύλη στην άκρη, το οποίο προσφέρει εξαρχής άμεση διείσδυση με μεγάλη διάμετρο χαρίζοντας πολύ έντονη αίσθηση επαφής, το στρογγυλεμένο, γεμάτο αυλακώσεις κεφάλι και οι περιστρεφόμενες χάντρες στο στέλεχος, για έξτρα τόνωση, χαρακτηριστικά, τα οποία ωθούν την πρωκτική απόλαυση σε νέα, αχαρτογράφητα βασίλεια ηδονής.

Λειτουργώντας ως πύλη για την κοσμική απόλαυση ο Τιτάνας διαθέτει δύο ισχυρούς κινητήρες εξοπλισμένους με 10 ξεχωριστά προγράμματα (7 ρυθμούς περιστροφής και 3 ταχύτητες δόνησης), ο έλεγχος των οποίων είναι εξαιρετικά εύκολος πραγματοποιείται είτε μέσω ενός απλού μπουτόν στο παιχνίδι είτε μέσω του διαισθητικού τηλεχειριστηρίου με 2 κουμπιά. Ο ένας κινητήρας δονεί τις περιστρεφόμενες χάντρες στο στενό τμήμα (στέλεχος) και ο άλλος ελέγχει τις δονήσεις στο επάνω μέρος της σφήνας (κεφάλι). Το τηλεχειριστήριο διαθέτει μέγιστη εμβέλεια λειτουργίας έως 10m, για να παίζετε μόνος ή με τον/την σύντροφό σας και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Ο Titan είναι κατασκευασμένος από λεία, απαλή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις και λατέξ, μελετημένα να προάγουν την άνεση και την ευεξία σας. Είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB-pin (περιλαμβάνεται) για ευχαρίστηση διαρκείας ενώ είναι και εξοπλισμένος με αδιάβροχη οπή φόρτισης (IPX6) για απολαυστικό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους.
Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο, είναι εξοπλισμένο με μπαταρία CR2032 (περιλαμβάνεται), η οποία όμως δεν είναι αδιάβροχη.
Για μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης να τον συνοδεύετε πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Κατάλληλο για μεσαίους και έμπειρους παίκτες!
Ιδανικό για προσωπική χρήση, είτε για χρήση μαζί με τον ερωτικό σύντροφο.

Χρόνος φόρτισης: 90 λεπτά
Χρόνος λειτουργίας μετά την πλήρη φόρτιση: 60 λεπτά
Μήκος 14,2 cm. Διάμετρος: 3,4 cm

Δείτε επίσης

3.8cm Ø Medium Smooth Silver Anal Plug 10.0cm Loving Joy
€ 32,90   € 29,50
2.5cm Ø Bubble Butt Player Starter Purple 10.0cm ToyJoy
€ 15,90   € 14,80
3.8cm Ø Booty Rider Silicone Vibrating Butt Plug Black 14.0cm Calexotics
€ 49,60   € 44,90
5.0cm Ø Bubble Butt Player Pro Black 11.0cm ToyJoy
€ 22,90   € 18,90
4.0cm Ø Large Silver Anal Plug 9.0cm Loving Joy
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή