3.9cm Ø Venus Rotating Anal Plug Startroopers Black 14.5cm Dream Toys

€ 92,90 € 82,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9315
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 14,50 cm
Εισαγόμενο 10,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,90 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Χρώμα Μαύρo
Barcode 8720365103483
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε την νέα σειρά παιχνιδιών ευχαρίστησης Startrooper από την Dream Toys, η οποία σχεδιάστηκε για να ανεβάζει την ικανοποίηση των αντρών σε διαγαλαξιακά ύψη.

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας σούπερ ήρωα και ξεκινήστε ένα ταξίδι εξερεύνησης όπως ποτέ άλλοτε διεκδικώντας τη θέση σας ανάμεσα στα αστέρια και βιώνοντας επίπεδα διέγερσης από…άλλο γαλαξία.
Ανοίξτε την πύλη σας στη γαλαξιακή ευδαιμονία με μια περιπέτεια Startroopers

Οδηγήστε τις προσωπικές σας στιγμές σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόλαυσης με την υπέροχη Venus Rotating Anal Plug, την εξαιρετική πρωκτικό σφήνα από τη συλλογή Startroopers και βιώστε συναρπαστικές αισθήσεις που θα ξεπεράσουν οτιδήποτε έχετε ζήσει στο παρελθόν

Λιτή και διακριτική και ταυτόχρονα έντονη και χορταστική όσο πρέπει, η σφήνα διαθέτει μία ελαφρά κωνική άκρη για άνετη διείσδυση χωρίς τραυματισμούς, έναν σταδιακά διογκούμενο, εξοπλισμένο εσωτερικά με περιστρεφόμενες μπάλες απαλό, κορμό με υπέροχες καμπυλώσεις για έντονη διέγερση και μία στιβαρή βάση, η οποία εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια όσο βαθιά και δυνατά κι αν παίζετε, αλλά και απόλυτη σταθερότητα για απολαυστικό hands free παιχνίδι.

Στα ατού της και ο ισχυρός κινητήρας της, εξοπλισμένος με 10 ξεχωριστά προγράμματα (7 ρυθμοί περιστροφής και 3 ταχύτητες), ο έλεγχος των οποίων είναι εξαιρετικά εύκολος, πραγματοποιείται είτε μέσω ενός απλού μπουτόν στο παιχνίδι είτε μέσω του διαισθητικού τηλεχειριστηρίου με 2 κουμπιά Το τηλεχειριστήριο διαθέτει μέγιστη εμβέλεια λειτουργίας έως 10m,για να παίζετε μόνος ή με τον/την σύντροφό σας και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Η Venus είναι κατασκευασμένη από λεία, απαλή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις και λατέξ, μελετημένα να προάγουν την άνεση και την ευεξία σας.. Είναι επαναφορτιζόμενη με καλώδιο USB-pin (περιλαμβάνεται) για ευχαρίστηση διαρκείας ενώ είναι και εξοπλισμένη με αδιάβροχη οπή φόρτισης (IPX6) για απολαυστικό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους.
Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο, είναι εφοδιασμένο με μπαταρία CR2032 (περιλαμβάνεται), η οποία όμως δεν είναι αδιάβροχη.

Για μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης να τη συνοδεύετε πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να την καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι.
Κατάλληλη για όλα τα επίπεδα εμπειρίας!
Ιδανική για προσωπική χρήση, είτε για χρήση μαζί με τον ερωτικό σύντροφο.

Χρόνος φόρτισης 90 λεπτά. Χρόνος λειτουργίας 60 λεπτά
Μήκος 14,5 cm. Μήκος διείσδυσης: 10,5cm. Διάμετρος: 3,9cm

Δείτε επίσης

2.4cm Ø 'Something Forbidden' Black 10.5cm Fifty Shades of Grey
€ 29,70   € 26,80
2.5cm Ø MenzStuff Perfect Vibrating Plug Smokey 14.5cm Dream Toys
€ 26,90   € 22,38
3.4cm Ø Medium Twilight Booty Jewel Plug 8.2cm ToyJoy
€ 16,90   € 14,80
2.2cm Ø Jolie Pleasures Plug Mini Blue 8.0cm NS Novelties
€ 16,90   € 13,08
2.6cm Ø Small Anal Plug Gold 6.5cm Loving Joy
€ 16,90
Επιστροφή στην κορυφή